AIM AROY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aim Aroy. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 7:52 Ik vond dat we heel veel hebben betaald voor wat rijst en kip. We hadden 2 x kipsate besteld, maar er zat helemaal geen satesaus bij. Het was rijst en kip. punt. Dan is 30 euro wel heel veel geld..
13 nov 2022 om 20:38 Heerlijk! Wij hebben genoten. Dank jullie wel.
10 nov 2022 om 22:13 Het eten had iets meer aandacht mogen krijgen. Geen fantasie
7 nov 2022 om 7:15 Was weer top!
24 okt 2022 om 12:00 Altijd geweldig vers eten, heerlijk!
22 okt 2022 om 20:31 Hun gebakken rijst is geweldig
20 okt 2022 om 20:36 Erg lekker maar wel aan de prijs.
10 okt 2022 om 21:29 bezorging prima eten viel tegen en erg duur.
1 okt 2022 om 23:27 Super eten supersnelle bezorging
18 sep 2022 om 8:19 Weer super, zoals altijd! Mooie vegan en vegetarische mogelijkheden, goede porties en gewoon briljant lekker
15 sep 2022 om 20:47 Erg teleurstellend. Ik had een curry met los extra groenten besteld maar die waren niet te ontdekken want zaten in hetzelfde bakje als de rest en geen aander soort groenten te ontdekken dan ui en wortel. De vega gehaktballen waren belachelij weinig
15 sep 2022 om 10:16 Had een rode curry besteld met extra groenten en beef. De curry leek meer op een watering snoepje. Niet hoe een curry dient te worden gemaakt.